Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ulubiony Kapitan - głosowanko. :D

-Vasto-

Ulubiony Kapitan  

18 użytkowników zagłosowało

1. 1. Jaki jest twój ulubiony Kapitan ?

• Yamato Genryuusai
    • Soi Fong
    • Gin Ichimaru
    • Retsu Unohana
    • Sōsuke Aizen
      0
    • Byakuya Kuchiki
    • Sajin Komamura
      0
    • Shunsui Kyōraku
    • Kaname Tōsen
      0
    • Tōshirō Hitsugaya
    • Kenpachi Zaraki
    • Mayuri Kurotsuchi
    • Jūshirō Ukitake

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Temat jak temat tłumaczyć chyba nie muszę chodzi o kapitanów z Bleacha. Ponieważ kapitanowie się zmieniali dałem tych podstawowych jacy byli przed wszelkimi zmianami

1391882260-U275536.jpg

NJxbd4x.png

Opublikowano

Jeśli chodzi o kapitanów to mam dwóch zdecydowanych faworytów i są to Gin i Kyōraku.

W Kyōraku bardzo podoba mi się ten leniwy charakter i taki nonszalancki sposób bycia.

Zaś jeśli chodzi o Ichimaru to uwielbiam ten jego specyficzny uśmiech i takie wyprane z emocji zachowanie.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ja mam aż 4 faworytów jeśli chodzi o kapitanów. Byakuya za styl bycia i umiejętności według mnie świetny pomysł z tymi płatkami, Kyōraku mniej więcej takie same powody jego charakter jak i ta walka z cieniami miodzio.

Kolejni dwaj faworyci to Kenpachi za jego siłę i to "pierdolnięcie" ciekawy charakter w niektórych walkach jak się dawał kroić z uśmiechem na twarzy i jeszcze wygrywał urzekł mnie w pełni. Ostatni faworyt to coś dziwnego dla niektórych gdyż jest to Unohana za swoją aurę tajemniczości oraz charyzmę i to jaką potrafiła wywołać presję na innych.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Dziwię się dlaczego nikt nie zagłosował na Soi Fong, jedyna seksowna pani kapitan i w dodatku nie taka słaba.

Oczywiście zagłosowałem na Soi i Gina - jedna z ciekawszych postaci, spędził całe swoje życie w pobliżu Aizena tylko po to żeby odpłacić mu za to co on zrobił Rangiku, no i oczywiście dostał porządny łomot ale motyw i tak pozostaje zajebisty.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Dziwię się dlaczego nikt nie zagłosował na Soi Fong, jedyna seksowna pani kapitan i w dodatku nie taka słaba.

Z tym czy ona taka seksowna była to bym się kłócił. I ten wieczny kompleks na punkcie Yoruichi mnie do niej zniechęca. :P

Posta zaś piszę bo po obejrzeniu paru amv postanowiłem dodać do swojej topki jeszcze Zarakiego za tą jego miłość do walki.

Ma fajny charakter takiego typowego rambo. Widać to było zwłaszcza w tej jego walce z jednym z Espada - Nnoitrą.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Zaraki to jest taka topka oczywista szkoda tylko że go trochę bardziej nie podkręcili w mandze, ja bym był nawet za wątkiem z cyklu zaraki odkrywa nazwe swojego zanpaktou dostaje ultra power up i mamy bunt w soul society hehe xDD

W temacie z amv wrzucam jedno które przewałkowałem z 10 razy

NJxbd4x.png

Opublikowano

Zaraki to jest taka topka oczywista szkoda tylko że go trochę bardziej nie podkręcili w mandze, ja bym był nawet za wątkiem z cyklu zaraki odkrywa nazwe swojego zanpaktou dostaje ultra power up i mamy bunt w soul society hehe xDD

W temacie z amv wrzucam jedno które przewałkowałem z 10 razy

Prędzej czy później pewnie do tego dojdzie, że i on zacznie używać bankai.

W końcu to tasiemiec więc z czasem coraz to nowsze powerupy będą musieli wymyślać. :P

A jeśli chodzi o ten bunt to Zaraki mi nie pasuje do obrazu takiego zdrajcy Soul Society. On by Yamamoto nie zdradził.

Zbyt lojalny jest dopóki może cieszyć się walką. :D

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Prędzej czy później pewnie do tego dojdzie, że i on zacznie używać bankai.

W końcu to tasiemiec więc z czasem coraz to nowsze powerupy będą musieli wymyślać. :P

A jeśli chodzi o ten bunt to Zaraki mi nie pasuje do obrazu takiego zdrajcy Soul Society. On by Yamamoto nie zdradził.

Zbyt lojalny jest dopóki może cieszyć się walką. :D

Niby lojalny chociaż tego nie okazji, wiele razy łamał też rozkazy dla swojego widzi mi się bo chciał "ponapierdalać" dlatego jeśli miałbym jakiegoś z kapitanów obstawiać to jego, chociaż byłoby to powtórzenia sytuacji z aizenem więc wątpię. Btw był jeden z lepszych wątków filerowych jak kapitanowie walczyli między sobą między innymi opening też był dobry wtedy:

http://opening-anime.pl/videos/bleach-opening-14/

NJxbd4x.png

Opublikowano

Widzę na kitałkę i nigga nikt nie głosuje, ciekawe dlaczego ? w sumie to jeszcze arko nie głosował więc nie wszystko stracone xDD

NJxbd4x.png

Opublikowano

Zapomniałeś o Aizenie. Chociaż to w sumie dość dziwne bo jest ciekawą postacią.

Chyba najlepszy czarny charakter jeśli chodzi o tasiemce.  :D

mxiAywq.png

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Ale mi się wydaje że to też przez fakt że to ankieta o kapitanach a jako kapitan to on dużo nie pokazał, co innego jakby zrobić ankietę z czarnymi bohaterami bleacha i tam go wrzucić pewnie by znalazł więcej fanów.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Hitsugaya trochę impulsywny i musi się jeszcze wiele nauczyć, ale bardzo go lubię. Shunsui i Kenpachi można powiedzieć przeciwności, ciekawe postacie.

@@

Na którym chapie skończyło się anime? 

; )

Opublikowano

Hitsugaya trochę impulsywny i musi się jeszcze wiele nauczyć, ale bardzo go lubię. Shunsui i Kenpachi można powiedzieć przeciwności, ciekawe postacie.

@@

Na którym chapie skończyło się anime? 

Nie polecam kontynuować przygody z bleacham czytając mange na necie, przeczytałem  5 chapterów, były nudne. 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Nie polecam kontynuować przygody z bleacham czytając mange na necie, przeczytałem  5 chapterów, były nudne. 

Nie pytam tutaj o czyjeś spostrzeżenia. Gdybym kierował się opinią innych, nie obejrzałbym żadnego anime.  :ninja:

; )

Opublikowano

Royal po raz kolejny zaskakuje w temacie xDDD nie no graty wytrzymałości 5 chap to prawie jak cała saga dragon balla.

Tak nawiasem pomijając te bzdury to od 480 zaczyna się manga po końcu anime, i jest naprawdę dobra później.

NJxbd4x.png

Opublikowano

Royal po raz kolejny zaskakuje w temacie xDDD nie no graty wytrzymałości 5 chap to prawie jak cała saga dragon balla.

Tak nawiasem pomijając te bzdury to od 480 zaczyna się manga po końcu anime, i jest naprawdę dobra później.

Sorry, ale nie mam zamiaru wytrzymywać czytania gówna, bo niby potem jest fajniej. Nudziło mnie, tyle w temacie.

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Sorry, ale nie mam zamiaru wytrzymywać czytania gówna, bo niby potem jest fajniej. Nudziło mnie, tyle w temacie.

Woo ale sygna i avek z bleacha forever xDD a jak wyjdzie anime bleacha to już nie będzie "gówno" bo się komuś czytać nie chciało. I nie masz prawa oceniać mangi po 5 chapterach już nie wspominając jakim hipokrytą jesteś.

Ale nie od tego temat, dodam że chętnie zagłosowałbym na aizena ale mija się to z prawdą bycia "kapitanem"

NJxbd4x.png

Opublikowano

Woo ale sygna i avek z bleacha forever xDD a jak wyjdzie anime bleacha to już nie będzie "gówno" bo się komuś czytać nie chciało. I nie masz prawa oceniać mangi po 5 chapterach już nie wspominając jakim hipokrytą jesteś.

Ale nie od tego temat, dodam że chętnie zagłosowałbym na aizena ale mija się to z prawdą bycia "kapitanem"

Mam sygnę i avek z bleacha, bo mi się podobają sygnatury z kurosakim ichigo w tle. Nie miałem tez pomysłu na inną. 5 chapterów to z 150 stron. Skoro aż tyle mnie nudziło to nie ma sensu kontynuować mangi bleach. Z resztą, bleach to było słabe anime, taki zwykły, schematyczny tasiemiec. Już dawno takie przestały mi się podobać. 

Powiem Ci też, że czytać mi się chce, do mang nic nie mam. Czytam raz na miesiąc shingeki no kyojin (bo raz na miesiąc wychodzi). Czytałbym więcej, ale po co skoro mogę obejrzeć anime tego samego tytułu? Wkurwiasz mnie. Nikt nie może mieć swojego zdania, nikogo nie może nudzić to co tobie się podobało, zawsze musisz mieć kurwa racje. 

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Panowie, trzymajcie się tematu.

"Just because I'm weaker doesn't make you stronger".

krul | władca | mangozjeb | technik Ascarialu s2

Last.fm

Zainteresowanych fixami na source'owe game 40250 zapraszam PW.

Opublikowano

Retsu Unohana. Tajemnicza, intrygująca postać. Skryty demon :D

Shunsui Kyoraku. Czilałtowy gościu, jednak wie, kiedy trzeba zachować powagę. Niecierpliwie czekam na pokaz jego prawdziwej siły ; )

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...